Reacties van deelnemers

De opdrachten zijn niet heel moeilijk als je de opgaven gemaakt hebt.

"Het was vermoeiend maar wel heel leuk. Echt een excursie om nooit meer te vergeten. Na de grote klim ben je kapot, maar het omlaaggaan is geweldig. De opdrachten zijn niet heel moeilijk als je de opgaven gemaakt hebt. De huisjes zijn mooi. Je hebt ook nog tijd om naar het strand te gaan."

Het was een erg leuke en leerzame week.

"Het was een erg leuke en leerzame week. Ik heb erg genoten. Het was erg leuk dat je de opdrachten op het strand mocht maken. Omdat je onder het fietsen ook berekeningen aan het doen was, was het leuker om te doen en dacht je niet aan dat je aan school aan het werken was. De verbeteringen zijn duidelijkere recepten voor het koken, want dat ging bij ons helaas niet altijd goed"

..Je ziet veel van het eiland Mallorca...

"In een week hebben we veel leuke en leerzame dingen gedaan. Je ziet veel van het eiland Mallorca. Het is wel een vermoeiende week, maar het is wel een week om nooit te vergeten."

...maar als ik er op terug kijk viel het wel mee en was het echt heel gaaf om te doen!

"Ik heb een super leuke week gehad op Mallorca! Het huisje was prima om met zn 5en in te zitten en het huisje was dicht bij het strand, dus je kon 's avonds nog lekker naar het strand toe. Het fietsen is best zwaar, maar als ik er op terug kijk viel het wel mee en was het echt heel gaaf om te doen! Echt een week om nooit te vergeten."

I also loved to work in groups (Italian participant)

This experience was the most beautiful that I have ever been I really like everything like the collaboration with people that comes from an other countryes. The days with the bike were the best and also the hardest. The activities with bikes were hard, but not impossible and the soddisfation when you arrived at the end was incredible. I also loved to work in groups with dutch people and i think that the collaboration was good, in particular after few days. About the tests that we had to do i think that weren't too much difficult and if there was collaboration in the group the solutions were easyer to found. The only thing that i really hated was when we had to say "hello" to the dutch people because we will never seen them again. So thank you to everybody that had organised the project and thank you to each students. My "dream" is that we can see them again and i hope that this will be possible. Thanks again for the greatest experience of my life, i'll never forget you

Het was hard werken maar ook veel plezier maken met iedereen.

"Ik heb een hele leuke week gehad op Mallorca. Het was hard werken maar ook veel plezier maken met iedereen. Het huisje paste net met 5 mensen. Het fietsen was soms zwaar de opdrachten waren niet altijd makkelijk maar uiteindelijk was het allemaal te doen en leuk! Ik heb een week gehad om nooit te vergeten."